Raster Healing - Praktijk CH

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@praktijkch.nl
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@praktijkch.nl
Voor meer info:
06-55724538  
Ga naar de inhoud

Raster Healing

Energetisch Helen

"Herstellen van je Goddelijke Blauwdruk"
 
Dit is een behandel methode waarbij ik werk met raster energie. Om de aarde heen en in het gehele universum bevind zich een raster,  waar wij ons als mens tussen in bevinden. Je kunt dit raster zien als een blauwdruk. Werken met de raster energie zorgt ervoor, dat je herstelt word met jouw persoonlijke blauwdruk. De energie word als het ware opnieuw ‘herbedraad’ tussen jou, de aarde en het universum.

Door allerlei omstandigheden in ons leven kunnen er verstoringen zijn in ons lichaam en geest. Fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal raak je als mens dan in onbalans op verschillende manieren. Er zijn nu stempels op je blauwdruk gezet, die er voor zorgen dat je niet (meer) in je WARE ZELF kunnen gaan staan. Terwijl het nu  juist de bedoeling is, dat wij mensen onze volledige potenties mogen gaan benutten.
Door te werken met een hoge frequentie trilling, kunnen alle stempels en energetische blokkades gereinigd en weer hersteld worden. Er vindt heling op diepgaand niveau plaats in vele lagen van ons systeem. Het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd. De aura en je chakra systeem wordt hierdoor hersteld en karmische belasting word dan losgelaten en verdwijnt.

Uiteraard leidt tot meer inzicht en bewustwording. Je wordt je weer bewust van je eigen Goddelijke vonk. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig.
 

"Herstel je ware kracht en ontdek je goddelijke vonk!"


Kom in je kracht en leef je ware zelf! Afspraak maken?
06-55724538 of info@praktijkch.nlTerug naar de inhoud