© PraktijkCH. All rights reserved

AQAMA® Home

Wat is AQAMA® Massage?

Tijdens een AQAMA® massage ligt U als cliënt in rugligging op een met warm water gevuld AQAMA® kussen. Speciaal ontwikkelde massage handgrepen  worden op de rugzijde van het lichaam uitgevoerd, waarbij de handen tussen het kussen en de huid worden geplaatst.


Voor wie?

Deze vorm van massage is geschikt voor zowel gezonde mensen (inclusief zwangere vrouwen ,baby’s en peuters) als mensen met gewrichts- en/of spieraandoeningen.  

Een klassieke massage of sportmassage wordt vaak in buiklig uitgevoerd om de rug te kunnen masseren. Mensen met rug, nek en schouderklachten en zwangere vrouwen kunnen of willen vaak niet op de buik liggen tijdens een behandeling. Tijdens een AQAMA® massage behandeling is dit echter geen probleem. Het AQAMA® kussen zal zich volledig aanpassen, waardoor U altijd comfortabel ligt.
AQAMA®massage

Het effect van AQAMA® Massage?

De warmte van het kussen tijdens de massage draagt bij aan een verbeterde doorbloeding, waardoor de stofwisseling versnelt en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Klachten als spiervermoeidheid, spierstijfheid, stijve gewrichten, stress, schrale huid, bindweefsel verklevingen, koude handen en voeten kunnen verminderen of verdwijnen en lichaamsfuncties zullen verbeteren. Vaak word de massage ervaren als een volle aangename en weldadige massage ervaring voor zowel lichaam als geest.”