Clearing en Activatie - Praktijk CH

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@praktijkch.nl
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@praktijkch.nl
Voor meer info:
06-55724538  
Ga naar de inhoud

Clearing en Activatie

Energetisch Helen

"Clearing en connectie herstel met jouw Anthakarana"
 
 
Een Anthakarana (regenboogbrug) is een verbinding tussen vader/moeder/god/the Divine en de moeder aarde energie.

 
Het is je geboorterecht als mens om deze verbinding te ervaren en je ware goddelijke zelf te kunnen ervaren. Altijd en overal in verbinding te kunnen zijn met je Divine, jouw bron, jouw goddelijke zelf. Leven vanuit een waar eenheid bewustzijn en niet meer te leven in een ik-bewustzijn los van je goddelijke essentie.

 
Jouw persoonlijke Anthakarana is een beschermende verbinding om jouw heen, waarin je altijd in de volledige kleuren of stralen van de Bron staat. De Athakarana vormt een goddelijke eenheid bewustzijns energie van 30 m rondom jou heen. Een ieder die in aanraking komt met jou Anthakarana, zal dit opmerken en op deze manier kun jij voor jezelf en voor anderen een waar verschil maken van mens tot mens. Liefde wordt in waarheid ervaren en gedeeld.

 
 
“Ons collectief bewustzijn is losgeraakt van onze goddelijke verbinding. Het is nu mogelijk in deze nieuwe transformerende tijd om dit weer te zien, wakker te worden en jezelf weer te herstellen in eenheid bewust zijn, verbonden met theDivine, de ware goddelijke essentie”

 
 
Voordat jouw persoonlijke Athakarana (regenboogbrug) herstelt en geactiveerd word, ontvang je eerst een krachtige uitgebreide Clearing van je gehele emotionele, fysieke, mentale en spirituele lichaam. Je aura en chakra systeem worden gereinigd, DNA word opgeschoond, er worden beperkende energie of entiteiten verwijderd en nog veel meer.  

"Je voelt je weer in je kracht in verbinding met je ware zelf!"


Kom in je kracht en leef je ware zelf! Afspraak maken?
06-55724538 of info@praktijkch.nl


Terug naar de inhoud